Praca za granicą Kucharz



Województwo: Pomorskie
Miasto: Gdynia
Telefon: 587819111

Wyświetleń: 35
Napisz wiadomość
Ocena: 3.8 Głosów: 17

Euro Recruitment Consulting to wiodąca firma w branży pośrednictwa pracy za granicą oraz kompleksowego doradztwa personalnego. Od 13 lat z powodzeniem zapewniamy prace tylko u sprawdzonych, zagranicznych pracodawców jak i na zlecenie naszych pomorskich klientów. Gwarantujemy najwyższy poziom usług. Atrakcyjne zarobki w bardzo ciekawych i przyjaznych, lokalizacjach, umowy o pracę czy pomoc w organizacji przejazdów. Chętnie służymy pomocą oraz zapewniamy stały kontakt w przypadku podjęcia pracy.

Aktualnie poszukujemy doświadczonych kucharzy/chef de partie do pracy w ekskluzywnym, 5* hotelu w Alpach Francuskich.

Obowiązki:

• Przygotowywanie i wydawanie posiłków

• Dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw

• Kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania

• Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy

Wymagania:

• Udokumentowane doświadczenie (mile widziane doświadczenie zagraniczne)

• Doświadczenie na stanowisku chef de partie

• Znajomość języka francuskiego lub angielskiego mile widziana

• Bardzo dobra organizacja pracy

Oferujemy:

• Umowę o pracę

• Atrakcyjne wynagrodzenie

• Bezpłatne zakwaterowanie oraz wyżywienie

• Pomoc w organizacji przejazdu

 

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy rekrutacja@erc.ec lub kontakt pod nr tel.: 587819111.W tytule wiadomości należy podać numer referencyjny: kuch/fr/2018

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2016 r., poz. 922).

 

 

Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie - Regulamin

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Promowane


. .

.