Województwa
 •Dolnośląskie [409]
 •Kujawsko-pomorskie [51]
 •Lubelskie [127]
 •Lubuskie [77]
 •Łódzkie [135]
 •Małopolskie [279]
 •Mazowieckie [295]
 •Opolskie [8488]
 •Podkarpackie [101]
 •Podlaskie [44]
 •Pomorskie [118]
 •Śląskie [351]
 •Świętokrzyskie [30]
 •Warmińsko-mazurskie [54]
 •Wielkopolskie [206]
 •Zachodniopomorskie [83]
Statystyki
Online: 20
Online zalogowanych: 0
Ogłoszeń: 13542
Odwiedzin dziś: 1888
Odwiedzin ogółem: 811960
Wiadomości
Reklama
. .
Newsletter


Zobacz również
Ostatnio przeglądane

Kurs Intendenta



Województwo: Opolskie
Miasto: Opole
Telefon: 533275025

Wyświetleń: 44
Napisz wiadomość
Ocena: 3.9 Głosów: 15
. . .

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

Program kursu:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.

Każdy absolwent szkolenia otrzyma zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.

Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie - Regulamin

Mapa

Ładuję mapę, proszę czekać.

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników

Promowane


. . .

.

.