Województwa
 •Dolnośląskie [309]
 •Kujawsko-pomorskie [113]
 •Lubelskie [166]
 •Lubuskie [74]
 •Łódzkie [148]
 •Małopolskie [360]
 •Mazowieckie [632]
 •Opolskie [6253]
 •Podkarpackie [180]
 •Podlaskie [137]
 •Pomorskie [108]
 •Śląskie [353]
 •Świętokrzyskie [67]
 •Warmińsko-mazurskie [86]
 •Wielkopolskie [358]
 •Zachodniopomorskie [110]
Statystyki
Online: 4
Online zalogowanych: 0
Ogłoszeń: 11072
Odwiedzin dziś: 4351
Odwiedzin ogółem: 7747392
Reklama
. .
Newsletter


Zobacz również
Ostatnio przeglądane

HACCP,GHP/GMP,alergeny,procedury pandemiczne

Województwo: Opolskie
Miasto: Opole
Strona www: www.haccpserwis24.prv.pk

Wyświetleń: 38
513xxxxxx (Pokaż numer)
Napisz wiadomość
Ocena: 0 Głosów: 0

Ocenianie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników
Województwo: Opolskie
Miasto: Opole
Strona www: www.haccpserwis24.prv.pk

Wyświetleń: 38
513xxxxxx (Pokaż numer)
Napisz wiadomość
Ocenianie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników
. . .

Zajmuję się opracowaniem dokumentacji i wdrożeniem systemu HACCP w zakładach typu:

 

mała gastronomia (fast food,kołacze)

food truck

kawiarnia

lodziarnia

bar

pizzeria

restauracja

wypieki domowe

sklep (spożywczy,pieczywo,mięsny)

stacja benzynowa 

 

- realizacja zamówień na terenie całego kraju (zdalny audyt wstępny)

- dokumentacja dopasowana do charakteru zakładu - nie wykonuję gotowców

- czas realizacji dokumentacji adekwatny do typu działalności,średnio 2-3 tygodnie (lub szybciej) od audytu wstępnego - rzetelne opracowanie wymaga czasu i przemyślanych rozwiązań

- komplet dokumentów wyłącznie w formie cd/dvd (+wysyłka na email) przesyłany za pobraniem (możliwość odbioru osobistego)

- atrakcyjna cena uzależniona od rodzaju zakładu i formy gotowej dokumentacji

- szkolenie multimedialne (Power Point) i procedury dot.stanu epidemicznego GRATIS

- omówienie z klientem gotowej dokumentacji

- gwarancja - wszystkie dotychczas realizowane projekty uzyskały akceptację lokalnych PSSE,ale ewentualne poprawki wykonuję bezpłatnie

- możliwość szerszej współpracy

 

Jestem biotechnologiem żywności z doświadczeniem w Sanepidzie i gastronomii. Przygotowywaniem dokumentacji HACCP zajmuję się od 10 lat. Wszystkie moje dotychczas realizowane projekty uzyskały akceptację lokalnych PSSE.

 

 

Zapraszam do współpracy. Kontakt na skrzynkę email lub telefon

Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie - Regulamin

Komentarze

Brak komentarzy!

Komentowanie dostępne dla zarejestrowanych użytkowników